Nu echt bijna... - Reisverslag uit Apeldoorn, Nederland van Melanie, Mirjam, Suzanne - WaarBenJij.nu Nu echt bijna... - Reisverslag uit Apeldoorn, Nederland van Melanie, Mirjam, Suzanne - WaarBenJij.nu

Nu echt bijna...

Door: Melanie, Mirjam en Suzanne

Blijf op de hoogte en volg Melanie, Mirjam, Suzanne

25 Januari 2007 | Nederland, Apeldoorn

Hoi allemaal,
We hebben nu echt alles geregeld. Het is bijna tijd om onze koffers te pakken.
het verhaal met de doktersassistentes gaat niet door. Zij gaan ergens anders verblijven. Omdat voor hun het huurbedrag te hoog was. dus zitten we met ons 3en in het huis. Nu nog een huis, straks een vuilnisbult waarschijnlijk. Rondslingerende BH's, vieze sokken en bezweete zusterspakken.
De zenuwen beginnen toe te nemen. Nouja, vooral voor onze bezorgde ouders. Goed op je tas passen, niet alleen in het donker over straat en niks van vreemde (jongens) aannemen zijn de meest voorkomende zinnen die er thuis tegen ons gezegd worden.
Wel lief hoor al die bezorgdheid.
En of we jullie allemaal straks jaloers krijgen... De foto's met ons bruine gezicht zullen jullie niet missen.
Dinsdag om half 10 vertrekken we naar paramaribo.
Ons volgende bericht die op de site zal staan, zullen we daar plaatsen.
Iedereen bedankt voor de lieve berichtjes om ons veel plezier te wensen.
Ook bedankt voor de leuke afscheidsfeestjes.
We houden jullie op de hoogte en tot snel!

Liefs van ons.

• 25 Januari 2007 - 16:03

Myrthe :

hoi suusie tot in suriname

• 26 Januari 2007 - 13:18

Ca (schoonzusje Mir):

Dag meiden!!

Kunnen jullie de zenuwen nog een beetje onder bedwang houden! Nog 4 nachtjes en dan gaat het grote avontuur beginnen! 3 verpleegkundigen in de bushbush! Hihi! Succes nog met alle voorbereidingen en tot dinsdagochtend (gaaaap!!)

Liefs Carolien

• 26 Januari 2007 - 19:15

Melissa:

hey meide!

een hele goede reis dinsdag en heel veel plezier geniet er van!
    veel succes met jullie stage!en voorzichtig!;)!
    maak ons maar jaloers met de foto`s ja haha!

liefs melissa

• 27 Januari 2007 - 19:18

Laura:

He susie! Nou ben benieuwd hoe je het gaat hebben daar in Suriname:) heel veel plezier iig en goeie vlucht! Ik zal af en toe de site bekijken en je verhalen lezen!

groetjes Laury

• 27 Januari 2007 - 20:47

Corinda:

Hee Chicks!
    Heel heel heel veel plezier, geniet ervan en ja: doe voorzichtig :D

Tot over een paar maanden!

kus Cornelis!

• 28 Januari 2007 - 10:12

Melanie:

HET FEESTJE WAS SUPERGAAF!!!IEDEREEN BEDANKT!!HAD HET EGT NIET VERWACHT

KUS MELANIE

• 28 Januari 2007 - 12:04

Benita:

Lieve Mirjam, ik wens jou en je vriendinnen veel plezier en hoop dat het word zoals jullie verwachten...en nog veel beter! We zullen je missen bij Toet !!! Kus Benita

• 29 Januari 2007 - 09:09

Jan Toet:

heel veel plezier,fun en leergierigheid daar hoop dat je een leuke tijd hebt

• 29 Januari 2007 - 10:07

Lonneke:

leuk he mel.. was echt een gesellig feestje..!! nog 1 nachtje slape en dan vertrekken we richting schiphol...:S geniet nog effe een dagje van jullie verliefde(strax) eenzame vriendjes..!!!

kus kus

• 29 Januari 2007 - 15:20

Douwe:

Ik ben natuurlijk maar een buurman. En dan nog alleen van Suzanne. Maar...... wel APEtrots! Goed gedaan meiden.

• 30 Januari 2007 - 09:02

Lonneke:

dag dames.. als jullie dit nu lezen dan zitten jullie in een heerlijk warm land, en wij maar hier in dit koude kikkerlandje!
    maar ik hoop dat de reis goed is verlopen! afscheid was zwaar he mel..!! ik houd jeroen goed in de gaten hoor :P hihi...!!
    Dag schatjuhs..

ik ben inge xxxxx

• 30 Januari 2007 - 15:11

Inge:

hoi
    is het warm in suriename
    ik denk van wel
    hoe laat ben je aan gekomen
    kan je daar op msn
    meel me ff trug
    groetjes inge aan melanie
    xxxxxxxxxxxxxxxjes

• 30 Januari 2007 - 16:38

Joke:

hoi mellemenarie
    goede reis gehad??? geniet ervan en veel succes met jullie stage

groetjes

• 30 Januari 2007 - 17:03

Lisanne :

he melanie,
    ik vond het feestje leuk zaterdag avond. Heel veel plezier in suriname.
    doewgie je nichtje Lisanne

• 30 Januari 2007 - 17:18

Herma:

Hoi Suus, Mel en Mir, als het goed is landen jullie nu ongeveer veilig in Suriname na een hopelijk goede reis en gaat het avontuur echt beginnen.
    Suzanne, ik hoop dat er snel een berichtje komt. Het is nu wel effe spannend. Raar daggie hoor, eerst uitzwaaien op schiphol, traantje wegpinken, laatste keer bellen, natuurlijk naar de verkeerde parkeerplaats lopen (waar zat ik met m'n kop) in de file naar huis, effe werken, verslag doen in de buurt, voorlopig de laatste keer je schoenen opgeruimd (deed ik vandaag graag), Mick bijgepraat, warme prak naar binnen gewerkt en nu wachten op bericht.
    pfff.., Liefs Mams

• 30 Januari 2007 - 17:54

Marije:

Hoii Mel en de rest...
    Hopen dat jullie veilig geland zijn...vast wel!
    Maak er wat moois van daar!! Kuss MArije

• 30 Januari 2007 - 21:15

Mayo:

hoi mel, mir en suus..
    nou jullie zitten daar ws nu al in suriname wat leuk en spannend veel plezier en succes ik zou vaak op de site kijken of er al een berichtje opstaat van jullie... doei doei kus mayo

• 30 Januari 2007 - 21:48

Nynke:

Hallo Suzanne en meiden,

Hoorde van Hans de je veilig bent geland in suriname!. Heel veel plezier, zal je weblog lezen.

Groeten, Nynke

• 30 Januari 2007 - 23:41

Michel:

Hallo Girlz,

Hoorde vanaaf van Amanda dat jullie veilig waren geland. Nu kan het avontuur dus beginnen :P

Have fun and take good care !

Greetz,
    Michel

• 30 Januari 2007 - 23:41

Michel:

Hallo Girlz,

Have fun and take good care !

Greetz,
    Michel

• 31 Januari 2007 - 11:38

Tedje:

heey melanie ben je heel aan gekomen in suriname???hoe was je vlucht?groeten uit nederland...

• 31 Januari 2007 - 13:00

Riët:

Hallo meiden,
    Wat een fijn (snel!)bericht
    dat jullie een goede reis
    hebben gehad en goed zijn geland.
    We hebben op Schiphol gewacht tot jullie de lucht in waren!!! Raar idee hoor dat we jullie toen echt weg zagen gaan.
    En wat fijn Mirjam om je stem te horen toen je het
    nieuwe telefoonnummer door
    gaf. Je klonk erg enthou-
    siast over "jullie" villa!
    We zijn erg benieuwd naar
    jullie eerste bericht op de
    site en naar de eerste foto's!
    Als we thuis zien dat jullie het prima hebben
    zullen een aantal (schoon)
    moeders ( en natuurlijk ook vaders)iets minder gespannen zijn, ik in ieder geval wel!
    Veel plezier en pas goed
    op elkaar maar ja,......
    dat hebben jullie natuurlijk al zo vaak gehoord!
    Tot de volgende ronde,
    liefs Riët

• 31 Januari 2007 - 13:57

Tineke:

Hoi Suzanne en vriendinnen.
    Goede vlucht gehad? Nog last van een jatlag. En heb je een leuke kamer in je logeerhuis. Alles al uitgepakt en de buurt een beetje verkent of eerst lekker uitrusten van je lange vlucht en wennen aan het tijdverschil. Ik blijf ook wel op de hoogte via je moeder. Veel plezier nog en ook nog de groeten van Roel, Karin, Linda en Chris.

• 31 Januari 2007 - 19:17

Carla:

Hallo meiden,

Goed aangekomen, goede vlucht gehad? Leuk huis waar jullie met zijn 3en in zitten? Hebben jullie het ziekenhuis ook al gezien. Ik hoop gauw iets te kunnen lezen. Heel veel plezier daar.

Liefs Carla (buuf suzanne)

• 31 Januari 2007 - 21:26

Rianne & Thuis :

Hey lieve Mir!
    Lief dat je even belde vandaag,opluchting dat ik ben geslaagd en dat jij het daar SUPER hebt :) Echt heel gaaf voor jullie! Groetjes van hier en van Martin, en veel plezier met mn kleren, die van jou doen het al goed ;) Haha, zie uit naar jullie volgende verhaal!
    Liefs xxx Rianne

• 02 Februari 2007 - 14:55

Melanie:

jah het is idd een lang verhaal. Met mij gaat het super hier, je moet wel even de tijd nemen om het verhaal te lezen haha...kuss